Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Pombal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Pombal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Pombal mini-gids

Autoverhuur Pombal
Autohuur Pombal

Pombal is een stad in West Portugal kust ten zuiden van Porto. 18.000 live in Pombal, terwijl de suburbane bevolking van 59.000 inwoners hier.

Het was de leider van de Tempel van de heren, heeft Dom Gualdim Pais, die de oprichting van Pombal Palace besteld in de jaren na 1200, en het is rond het kasteel de stad opgegroeid. In de jaren 1800 kreeg Marquesan Pombal gebouwd verschillende openbare gebouwen. Van Pombal, is het makkelijk om rond te reizen in de regio’s rond de Serra de Sico, met zijn grotten, en de typische dorpjes die kaas en gebak produceert, evenals ambachten zoals dekens, manden, pottenbakken en weven. Een andere bezienswaardigheid, de stranden, de bezoekers kunnen vinden door het controleren van het bos Mata Nacional do Urso.

Aeroporto da Portela in Lissabon is het dichtstbijzijnde vliegveld 133 km van Pombal.