Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santarem

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santarem zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santarem mini-gids

Autoverhuur Santarem
Autohuur Santarem

Santarem ligt 76 km ten noordoosten van Lissabon. 30.000 mensen live het centrum, terwijl de totale gemeente Santarem heeft 64.000 inwoners. Santarem aan de rivier de Taag, die wordt doorkruist door een 1234-meter lange brug in Santarem.

Santarem is misschien het best bekend als centrum van het stierenvechten premier van Portugal, die de grootste hoogte bereikt tijdens ’s lands grootste agrarische beurs in juni. Santarem is ook bekend als de Romeinse Scalabicastrum. Het was waarschijnlijk de Romeinen die de stad gevestigde 200-300’s. De stad heeft verschillende historische gebouwen uit verschillende bouwstijlen. De kerk van São João de Alporao de gevel van de 1100S is nu een archeologisch museum. Het is gebouwd op de 12-1300s van de tempel meesters. Paleis Porta do Sol is gelegen op een heuvel bij de rivier en hebben een mooie tuin met een spectaculair uitzicht.Sommige van de muren blijven. Santarem is een modern museum met historische instrumenten in CABAC toren.

Luchthaven Aeroporto de Lissabon ligt 63 km van Santarem stad.