Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Setubal

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Setubal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Setubal mini-gids

Autoverhuur Setubal
Autohuur Setubal

Setubal somligger is een stad 30 km ten zuidoosten van Lissabon aan de rivier de Sado outlet in Baia de Setubal. Het is gelegen in de buurt Arrábida National Park en de bergen Serra da Arrabida. 117.000 mensen wonen in de belangrijke havenstad.

Setubal staat bekend om zijn tradities en visserij sardinfabrikker. De stad was het centrum van de visserij-industrie van het land in de vroege 20e eeuw, maar de meeste fabrieken zijn gesloten vandaag. Toerisme heeft overgenomen. Arrábida Nationaal Park heeft een aantal mooie stranden en het landschap. In de Sado rivier, kan de toerist ziet een dolfinkoloni. Schiereiland Troia biedt stranden en luksusressorts. Castelo de São Philip, een fort 16 tot 1.7 duizend is gelegen aan de rivier, en is nu een luxe hotel. De grootste historische gebouw in Setubal, Jezus Abbey, 1915 tot 1600 in gotische stijl. Kerk Sao Julião met gotische portaal, is ook van belang. Bijna alle oude gebouwen in de stad werd verwoest door aardbevingen in 1531 en 1755.

Luchthaven Aeroporto de Lissabon is gelegen op 34 km van het centrum van Setubal.