Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tavira

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tavira zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tavira mini-gids

Autoverhuur Tavira
Autohuur Tavira

Tavira is een vissersdorp in het oostelijk deel van de kust van de Algarve in Portugal zuidkust, in de buurt van de grens met Spanje, de rivier Gilaos stopcontact.Een brug uit de Romeinse tijd de rivier Gilao bindt de twee delen samen Tavira ligt op 30 kilometer ten oosten van Faro, en 160 kilometer ten westen van Sevilla.25.000 mensen wonen in de gemeente.

Tavira is een charmant vissersdorpje dat wordt beschouwd als een bijna 3.000 jaar oud. De stad bestaat uit meerdere gebouwen en structuren uit verschillende leeftijden, en werd de haven met inbegrip Feniciërs en Romeinen. Kerk van Santa Maria do Castelo is gebouwd waar hij al eerder een moskee stond, en hier ligt het graf van Dom Paio Peres Correia en zijn tempel meesters. De stad van de mooie witte stranden zijn lang, en een paar minuten is het eiland Ilha de Tavira met zandduinen. Tavira heeft een aantal bars, restaurants en winkels. Het Parque Natural da Ria Formosa, kan men de flamingo’s, ooievaars en andere vogelsoorten.

De luchthaven van Faro ligt op ongeveer 30 kilometer van het centrum van Tavira.