Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tomar

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tomar zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tomar mini-gids

Autoverhuur Tomar
Autohuur Tomar

Tomar is een stad van district Santarem in het centrale deel van Portugal. 15.000 wonen in de stad die is gelegen ca. 100 km ten noordoosten van Lissabon.

De stad is misschien het best bekend als het hoofdkwartier voor de Orde van het land tempel mannen in de jaren na 1200. Daarom Tomar ook enkele van de belangrijkste tempel monumenten in Europa. Temple collega’s zijn begraven op Santa Maria do Olivial kerk uit de 1300s. prachtige oude stad van Tomar is gekomen om het klooster onder het kasteel Cristo. Convento de Christo werd gebouwd tussen 1100-1600’s, en heeft verschillende stijlen. De UNESCO-lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed. Tomar synagoge is een van de best bewaarde middeleeuwse.Het heeft ook een joods museum. Kerk van São João Baptista in de stad, en heeft verschillende artistieke details, dat een gotische deur, en de schilderijen van een van de beste Renaissancekunstenaars, Gregorio Lopes.

Luchthaven Aeroporto de Lissabon ligt ongeveer 130 kilometer en duurt ongeveer anderhalf uur rijden naar.