Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vila Do Conde

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vila Do Conde zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vila Do Conde mini-gids

Autoverhuur Vila Do Conde
Autohuur Vila Do Conde

Vila do Conde is een kustplaats op 27 km ten noorden van Porto, aan de monding van de rivier de Ave.26.000 wonen in de gemeente gelegen in de Douro Litoral gebied. Met Azurara parochies en de bevolking in te gaan Árvore 32.000.

Vilao do Conde werd opgericht in 1318 en herbouwd in 1778. In het klooster van Santa Clara zijn de graven van de oprichters van de stad, Dom Afonso Sancha, zoon van koning Dinis en zijn vrouw, Dona Teresa Martins. Abbey had fontein van water uit een vijf kilometer lange avedukt die werd gebouwd in de jaren 1800. Er moet nog veel vandaag, en er zijn ook verschillende oude kerken en een prachtig gotisch deuropening. De stad is het centrum voor de productie van kant. De stad had zijn hoogtijdagen de 15-jaren 1600 toen het werd het land de scheepsbouw centrum. De stad heeft enkele mooie stranden en een bruisend nachtleven in de naburige stad van Póvoa de Varzim.

Porto Francisco machine winkel Sa Carneiro Airport ligt ongeveer 30 mijl afstand.