Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Viseu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Viseu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Viseu mini-gids

Autoverhuur Viseu

Autohuur Viseu

Viseu is een stad gelegen in de Beira Alta varieert tussen de Serra da Estrela en de Serra do Caramulo., Ongeveer 80 km ten zuidoosten van Porto .Viseu heeft een bevolking van 61.000 inwoners.

Viseu heeft een historisch centrum, dat is goed bewaard gebleven met geplaveide straatjes en nog veel meer. De stad heeft verschillende paleizen uit de Renaissance en Barok periode. Kathedraal van Viseu is een van de mooiste in zijn soort in Portugal , gelegen in Adro da Se in rococo kerk van Misericordia op de hoogste stad van de piek.De historische Cava de Viriato was een belangrijk militair bolwerk van de Romeinse en Visigotische tijd.Viseu ook meer moderne architectuur heeft, de rivier Pavia is een heel winkelcentrum Palacio Gelo, die ijsbaan heeft, sportfaciliteiten, restaurants en een bioscoop te doen. De oude markt aan de Rua Formosa houdt er tentoonstellingen en concerten. Viseu heeft diverse musea en Fontelo Park heeft een vininstitutt.

Porto Sa Carneiro Airport Fraciso is het dichtst, minder dan twee uur met de auto, ongeveer 130 km afstand.

Nederlands