Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Viseu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Viseu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Viseu mini-gids

Autoverhuur Viseu
Autohuur Viseu

Viseu is een stad gelegen in de Beira Alta varieert tussen de Serra da Estrela en de Serra do Caramulo., Ongeveer 80 km ten zuidoosten van Porto. Viseu heeft een bevolking van 61.000 inwoners.

Viseu heeft een historisch centrum, dat is goed bewaard gebleven met geplaveide straatjes en nog veel meer. De stad heeft verschillende paleizen uit de Renaissance en Barok periode. Kathedraal van Viseu is een van de mooiste in zijn soort in Portugal, gelegen in Adro da Se in rococo kerk van Misericordia op de hoogste stad van de piek.De historische Cava de Viriato was een belangrijk militair bolwerk van de Romeinse en Visigotische tijd.Viseu ook meer moderne architectuur heeft, de rivier Pavia is een heel winkelcentrum Palacio Gelo, die ijsbaan heeft, sportfaciliteiten, restaurants en een bioscoop te doen. De oude markt aan de Rua Formosa houdt er tentoonstellingen en concerten. Viseu heeft diverse musea en Fontelo Park heeft een vininstitutt.

Porto Sa Carneiro Airport Fraciso is het dichtst, minder dan twee uur met de auto, ongeveer 130 km afstand.