Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bacau

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bacau zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bacau mini-gids

Autoverhuur Bacau
Autohuur Bacau

Bacau is gelegen in het noordoostelijk deel van Roemenië, in Moldavië regio die grenst aan het land van Moldavië.De stad ligt aan de voet van de Karpaten gebergte en ongeveer 240 km van de hoofdstad Boekarest. Bistrita stroomt de rivier door de stad en uitmondt in de rivier de Siret grotere ca. 8 km ten zuiden van Bacau. De bevolking van de stad werd geraamd op bijna 180.000 in 2009, Bac?u werd voor het eerst genoemd in bronnen in 1408

Er is veel te zien en te doen in Bac?u, zoals historische gebouwen en musea in aanvulling op de diverse Festiviteten. Precista kerk is een prachtig gebouw dat werd gebouwd in 1400, en de rooms-katholieke kathedraal in de stad is over. 70 meter hoog en is de grootste in de regio. Zowel het Etnografisch Museum en Museum is gewijd aan de geschiedenis van het gebied en je kan deels te zien de oude artefacten.Rond Kerstmis gaat Festival van de Moldavische Winter Tradities gehouden met betrekking tot de winter tradities.

Bac?u “George Enescu” International Airport ligt op ca.. 5 km buiten de stad.