Autoverhuur Roemenië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Roemenië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Roemenië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Roemenië mini-gids

Autoverhuur Roemenië
Autohuur Roemenië

Roemenië ligt in het zuidoosten van Midden-Europa en heeft 22,5 miljoen inwoners (2009). Roemenië heeft kustlijn aan de Zwarte Zee in het oosten, en de aangrenzende landen, BulgarijeServiëHongarijeOekraïne en Moldavië.

Het landschap in Roemenië bestaat vooral uit bergen, heuvels en vlakten. Het bereik is de Transsylvanische Alpen (Zuidelijke Karpaten of) zijn gevestigd in de centrale delen van Roemenië. Hier vindt u het land de hoogste bergtop – Moldoveanu – ligt 2544 meter boven de zeespiegel Ten noorden van het land bestaat uit laagland landschap van moerassen en zandbanken. Delen van de rivier de Donau stroomt door Roemenië, en is de belangrijkste rivier in het land.

Roemenië heeft een gematigd klimaat met grote jaarlijkse temperatuurschommelingen. Het land is meestal koele, natte winters en hete zomers. De kuststrook van de Zwarte Zee, echter, de droogste en warmste klimaat.

De hoofdstad Boekarest is gelegen in het zuidoosten van Roemenië, en is het land economisch en industrieel centrum.Boekarest heeft 2,3 miljoen inwoners (2009).De stad heeft ook een rijke cultuur en prachtige architectuur. De enorme Parlement Palace is de stad de belangrijkste toeristische attractie.

Andere belangrijke steden in Roemenië Constanta (het land de grootste havenstad), Brasov, Cluj-Napoca, SibiuTimisoara en Iasi.

De belangrijkste luchthaven van Roemenië is Aeroportul Henri Coanda International, gelegen 16 km ten noorden van de hoofdstad.De luchthaven wordt ook wel “Bucharesti Otopeni.

Huurauto is ongetwijfeld een van de nederlagen en meest betaalbare manieren om Roemenië te verkennen. In een snel zoeken in onze zoekmachine die je zult zien dat we een auto huren te bieden voor elk budget en doel.