Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sibiu

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sibiu zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sibiu mini-gids

Autoverhuur Sibiu
Autohuur Sibiu

Sibiu is gelegen in Transsylvanië regio, die omvat het grootste deel van Roemenië westelijke deel.Sibiu is gelegen in het midden van het land en ligt aan de voet van de Transsylvanische Alpen. Het is ca. 200 km naar de hoofdstad Boekarest, gelegen ten zuidoosten van Sibiu. Opgericht in de 1100S door Duitse kolonisten en is nu marktleider Transsylvanië cultureel centrum. In 2009 lag de bevolking van meer dan 150 000

Veel van de stad heeft nog steeds de middeleeuwse sfeer en de vele historische sites zijn bewaard gebleven. In de historische wijk, kan men nog steeds delen van de muren van de verdedigingswerken dateren uit de jaren 1300 en 9 van de oorspronkelijke 39 torens. Het grote plein is het centrum van de oude stad en werd gebouwd in 1366, terwijl het plein Piata Huet gaat terug naar de 1100S. Sibiu biedt diverse musea en groene parken in aanvulling op een dierentuin is de oudste in Roemenië en het houden van dieren zoals wolven, leeuwen, jaguars en krokodillen.

Sibiu International Airport ligt op ca.. 3 km ten westen van het centrum.