Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Riyadh Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Riyadh Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Riyadh Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Riyadh Luchthaven
Autohuur Riyadh Luchthaven

Riyadh King Khaled International Airport (RUH) ligt 35 km ten noorden van Riyad. Taxi is de enige manier om van de luchthaven en de luchthaven van Riyad, en moet vooraf gereserveerd worden. Er zijn verschillende autoverhuurbedrijven op de luchthaven, met inbegrip van Avis en Budget. Vrouwen zijn niet toegestaan te rijden in Saoedi-Arabië.

Geschat wordt dat ongeveer 32.138.000 passagiers Riyadh Airport in 2010 te bezoeken. De belangrijkste basis voor de Saudi Arabian Airlines, die ongeveer 40 bestemmingen bedient de hele wereld, evenals bedrijven Nas Air en Sama. Van augustus 1990 tot mei 1991 werd het vliegveld onder controle door de US Air Force die het gebruikt in de Golfoorlog. De luchthaven is een alternatieve basis voor de landing van NASA’s Space Shuttle.

Riyadh Airport heeft een goede selectie van restaurants, cafes, bars en winkels. Andere faciliteiten op de luchthaven, een bank, postkantoor, een moskee en eerste hulp. De Sahara Airport Hotel aan de luchthaven heeft een business center ..