Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Riyadh

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Riyadh zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Riyadh mini-gids

Autoverhuur Riyadh
Autohuur Riyadh

Riyad, de hoofdstad van Saudi-Arabië, is een stad met een bevolking van ongeveer 4,8 miljoen (2009).Het is gelegen op een hoog plateau in het midden van het Arabische schiereiland – in de regio van Nadjd. In 1960 was de bevolking 150.000 mensen in de stad als mensen stijging in de afgelopen 50 jaar is formidabel.

De gewelddadige expansie evident is in het stadsbeeld, waar de grote gebouwen van moderne architectuur gekenmerkt door domineert. Een voorbeeld hiervan is Saoedi-Arabië de twee hoogste wolkenkrabbers: de 302 meter hoge Kingdom Center (Al Mamlaka), zoals omvat appartementen, hotels en een winkelcentrum met meer dan 160 winkels – en 267-meter hoge Al Faisaliyah Center. De voormalige werd gebouwd in 2002, de laatste in 2000. Een nog hoger gebouw is in aanbouw en zal naar verwachting worden afgerond in 2010.

Voorheen was het 170 meter hoge televisietoren (met een uitkijk op de top), de stad het hoogste gebouwen. Het werd gebouwd in de late jaren 1970.

Er zijn echter ook oudere architectuur, vooral in het oude stadscentrum. De bekendste is Al Masmak, die een combinatie is van het kasteel en het fort, gebouwd in zandsteen rond 1865. Het maakt nu deel uit van een groep van gerestaureerde gebouwen die collectief zijn het historische centrum van koning Abd al-Aziz’s.

De belangrijkste luchthaven van Saudi-Arabië – King Khalid Airport International – ligt 35 km ten noorden van Riyad.