Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Inverness

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Inverness zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Inverness mini-gids

Inverness
Autohuur Inverness

Inverness is wel de hoofdstad van de Highlands, gelegen in het noordelijke deel van Schotland. Inverness is gelegen aan de oostkust bij de monding van de fjord Caledonian Canal Moray, die leidt naar de Noordzee. Bevolking in 2006 werd geschat op circa 54.000 en is momenteel de snelst groeiende stad van Europa. Inverness is al meer dan 1000 jaar en kreeg de status van stad in 1180

Moniack kasteel stamt uit de jaren 1500 en vandaag de dag worden geproduceerd in wijn, jam en saus van bloemen en andere natuurlijke planten. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen van het kasteel en zien hoe de producten worden gemaakt. Net als vele andere plaatsen in Schotland geproduceerde whisky in Inverness, en er zijn mogelijkheden voor bezoeken aan de Dalmore Distillery. Het is ongeveer 15 mijl van Inverness naar het beroemde Loch Ness, waar mensen al eeuwen hebben beweerd om het zeemonster “Nessie”.

Inverness Airport biedt vluchten voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en is gelegen ca. 13 km buiten de stad.