Autoverhuur Schotland

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Schotland

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Schotland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Schotland mini-gids

Schotland
Autohuur Schotland

Scotland (5,1 miljoen inwoners in 2008) is de meest noordelijke van de vier landen die deel uitmaken van het Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland – en heeft een oppervlakte van 78.782 km2.In het zuiden grenzen van Schotland tegen Engeland, maar is verder omringd door de zee aan alle kanten.In het noorden en westen ligt de Atlantische Oceaan, de oostelijke Noordzee en in het zuidwesten Ierse Zee. De eilanden Hebriden, Shetland en Orkney wordt beschouwd als deel van Schotland.

Geografisch gezien is het gebruikelijk te verdelen in twee Schotland – de hooglanden in het noorden en laaglanden in het zuiden. Omdat deze namen al doen vermoeden, zijn er veel van bergen in het noordelijke deel van het land – en hier vinden we ook de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk, de Ben Nevis (1.344 m). In het zuidelijk deel van het land, het is een vlakkere, meer heuvelachtig terrein. Major fjorden gesneden in het landschap, zowel in het oosten en het westen.

Schotland, dat een overwegend gematigd zeeklimaat heeft, is er veel inzet voor het toerisme – en het is zowel een prachtig landschap en spannende culturele belevenissen het land te bieden heeft. Een deel van wat Schotland is beroemd om, kilt (een traditioneel kledingstuk voor mannen, die een speciale geruite rokken) omvat, muzikaal instrument doedelzak – en whisky productie.

De hoofdstad Edinburgh heeft een bevolking van ongeveer 450.000 – terwijl het land de grootste stad Glasgow, is het centrum van een grootstedelijk gebied met ca. 1 miljoen inwoners.Andere belangrijke steden in Schotland Dundee en Aberdeen.

International Glasgow Airport is de drukste luchthaven van het land.Verder zijn er internationale luchthavens in EdinburghAberdeen en Prestwick.

Huurauto is een fantastische manier om Schotland te verkennen. Autohurengids.nl verhuurt auto’s in de meeste steden in Schotland.