Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Kraljevo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kraljevo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kraljevo mini-gids

Autoverhuur Kraljevo

Autohuur Kraljevo

Kraljevo (betekent “King City”) ligt in Midden- Servië , in de buurt van de rivier de Ibar – en administratief centrum in de wijk van FAST.Zowel het noorden en zuiden van de stad – die ongeveer. 120.000 inwoners – is de relatief hoge bergen.

Een beetje buiten Kraljevo zijn enkele van de meest bezochte attracties van de streek. Dit omvat de de 800 jaar oude Servische orthodoxe klooster Studenica (39 km ten zuiden van de stad).   Vlakbij is ook de ‘gewone oude klooster Zica (die onder andere een deels gerestaureerde Byzantijnse kerk bevindt) en het middeleeuwse kasteel Magli?. Bovendien, het Nationaal Museum, met inbegrip van interessante archeologische en volkenkundige collecties, een goed bezochte attractie in het centrum.

Anders is er een prachtig zandstrand langs de oevers van Kraljevo, waar zijn er verschillende gezellige restaurantjes direct aan de rand.

Kraljevo-Ladevci Airport – een voormalige militaire vliegveld 15 km buiten het centrum – al jaren in renovatie en is gepland voor de burgerluchtvaart de loop van 2010 dienen.

Nederlands