Autoverhuur Servië

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Servië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Servië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Servië mini-gids

Autoverhuur Servië
Autohuur Servië

Servië (10,1 miljoen inwoners in 2009) is gelegen in de Balkan in Zuidoost-Europa en hebben een gemeenschappelijke grens met RoemeniëBulgarijeMontenegro, Kosovo, MacedoniëKroatië en Bosnië-Herzegovina. Tot 1992 Servië vormde het centrale deel van de Republiek van Joegoslavië en was zo in de periode van 1992-2006 in de unie met Montenegro.

Natuur in Servië is aan het veranderen. Het noordelijke deel van het land bestaat uit een vlakke landschap, waar de Donau (Dunav) en een aantal kleinere rivieren bij te dragen tot het maken van de bodem vruchtbaar. In het zuidelijk deel is de bergen die domineren, en er is ook het land de hoogste bergtop – Midžor (2,169 m). Het klimaat in Servië is overwegend continentaal.

De hoofdstad van Belgrado ligt waar de twee rivieren Sava en Donau samenkomen – en ook, met een bevolking van 1,3 miljoen euro, het land de grootste stad.Het wordt beschouwd als erg mooi, en is ook een van de oudste steden van Europa. Belgrado is vaak “Poort naar de Balkan.” Andere belangrijke steden in Servië, Novi Sad en Nis.

De grootste luchthaven in Servië – Belgrado Aerodrom Niklas Tesla – ligt 12 kilometer buiten de hoofdstad.

Zoek en vind de goedkoopste huurauto in Servië met behulp van de zoekmachine hierboven. Autohurengids.nl bieden huurauto’s in verschillende klassen voor ieders budget.

Autoverhuur bestemmingen