Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Novi Sad

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Novi Sad zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Novi Sad mini-gids

Autoverhuur Novi Sad
Autohuur Novi Sad

Novi Sad – met 210.000 inwoners (370.000 in het grootstedelijk gebied) is Servië de tweede grootste stad.Het ligt ten noorden van het land – de Donau – en is de hoofdstad van de autonome regio Vojvodina. Er Novi Sad ligt, wordt al bewoond sinds het stenen tijdperk – maar de stad kreeg zijn huidige naam en byprivilegier eerst in 1748.

Een van de belangrijkste attracties van de stad zijn Petrovaradin fort aan de rechteroever van de Donau (die ook een museum). Anders, Novi Sad, een aantal monumentale kerken, en een mooie joodse synagoge. Daarnaast zijn er een aantal interessante musea – waaronder Vojvodina Museum (met meer dan 400.000 voorwerpen) en een aantal goed bezochte musea en galeries.

Novi Sad is ook bekend als de host-locatie voor het grote muziekfestival EXIT in juli van elk jaar, waar u kunt horen veel internationale bands live spelen – in verschillende genres (rock, techno, hip-hop, reggae, enz.).

Er is geen vliegveld in Novi Sad. Het dichtst is Nikola Tesla International Airport buiten de hoofdstad Belgrado, CA. 70 km ten zuidwesten van Novi Sad.