Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bratislava Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bratislava Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bratislava Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Bratislava Luchthaven
Autohuur Bratislava Luchthaven

Milan Rastislav Štefánik Airport, ook bekend als de luchthaven van Bratislava (BTS), ligt op 9 km ten noordoosten van Bratislava. Er is een bus tussen de luchthaven en Bratislava. Er is een goede keuze van autoverhuur bedrijven op de luchthaven in de aankomsthal. Bedrijven zijn Kless A., A-ray International, Avis, Budget, Autoverhuur 1924, Europcar, Hertz, Sixt en Eurocar.

1.710.018 passagiers bezocht luchthaven van Bratislava in 2009 een daling van ongeveer 20 procent ten opzichte van het jaar daarvoor betekent. Het is de basis voor de Donau AirExplore Wings, de Slowaakse regering Flying Service, Opera Jet, Jet Tatra en VIP-Wings. Vanaf luchthaven van Bratislava, een vliegtuig meer dan 30 verschillende bestemmingen in Europa, Ryanair is het bedrijf dat de meeste bestemmingen aandoet.

De luchthaven van Bratislava is een klein aanbod van eet-en drinkgelegenheden evenals een aantal winkels. Andere faciliteiten zijn onder banken, eerste hulp en VIP-lounge.
De dichtstbijzijnde hotels City Hotel Bratislava Hotel Kamila, en die hebben ook een klein business center.