Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Bratislava

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bratislava zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bratislava mini-gids

Autoverhuur Bratislava
Autohuur Bratislava

Bratislava is de hoofdstad van Slowakije en is gelegen land ten westen van de, niet ver van de grens met Oostenrijk en Hongarije. De stad ligt aan beide zijden van de Donau, en het is ongeveer 60 km naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Met een bevolking van meer dan 420.000 (2008), Bratislava is de grootste stad in Slowakije.De plek is al bewoond sinds duizenden jaren, maar niet de status van Bratislava tot 1291

De stad heeft enkele merkwaardige beelden, waaronder een paparazzi op de loer om een hoek in de oude stad. Een van de meest beroemde bezienswaardigheden is kasteel van Bratislava vanaf 1000 van Castle Hill, en je kunt een rondleiding van de auto-vrije zone in de oude stad met een treintje. Van de vele musea moet oppassen museum horloges van 1600-1800’s bezocht, terwijl de smalste huis in het land op 130 cm moet worden gezien in zijn geklemd op zijn plaats tussen andere gebouwen.

Milan Rastislav Štefánik Bratislava Airport is de internationale belangrijkste luchthaven in Slowakije en is gelegen ca. 10 km buiten de stad.