Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Kosice

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kosice zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kosice mini-gids

Autoverhuur Kosice

Autohuur Kosice

Kosice ligt in het zuidoostelijk deel van Slovenië , aan beide zijden van de rivier Hernád, en vanaf hier is het dicht bij de Hongaarse grens in het zuiden.Kosice is de op een na grootste stad in Slowakije na Bratislava en de bewoners werden gemeten dan 230.000 in 2008.Opgericht in de jaren 1200 en heeft de oudste wapen van Europa.

Old Town is een goed bewaard gebleven stad en is de grootste van de historische delen van het land. Sint Elizabeth kathedraal wordt beschouwd als de mooiste en de grootste kathedraal van Slowakije en werd gebouwd tussen 1378 en 1508. St. Michael kapel werd gebouwd in de jaren 1300 en is de stad op een na oudste gebouw van de kathedraal. Kosice is een cultureel centrum in het oosten van het land een deel en er zijn veel theaters te vinden hier, met inbegrip van het State Theatre uit de jaren 1800. Er zijn ook verschillende festivals zoals Music Festival Lente Kosice en Art Festival Festival van Hedendaagse Kunst.

Kosice International Airport is de tweede grootste luchthaven van het land en ligt ongeveer 6 km buiten het stadscentrum.

Nederlands