Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Cadiz

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cadiz zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cadiz mini-gids

Autoverhuur Cadiz
Autohuur Cadiz

Cádiz is gelegen in de regio Andalusië aan de Costa de la Luz, Lyskysten. De hoofdstad van de provincie Cadiz genoemd en heeft ongeveer 300   000.Cadiz is een charmante havenstad met een geschiedenis die teruggaat dan 3000 jaar geleden. Historische gebouwen fluisteren hun verhalen als je voorbij lopen, en kloosters bezoeken, kastelen en de kathedraal die werd gebouwd op 116 jaar. Stad structuur is een strakke raster van smalle straatjes en pleintjes, waar u kunt heerlijke Spaanse delicatessen, winkel of op markten te genieten. In de westelijke haven van La Caleta, kan men genieten van een goedkope maaltijd, terwijl u naar het oude fort en zout water rufser wind in het haar. Stranpromenaden ideaal voor rustige wandelingen uit op de pier, en u kunt een paar uren zonneschijn in de buurt te doden op de kleine fijnkorrelige zandstrand.

Het is het meest natuurlijke in Cadiz te laten vallen als je in Andalusië Sevilla en Cordoba.

Cadiz Airport (CDZ) bevindt zich in de stad.