Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur El Ferrol

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in El Ferrol zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

El Ferrol mini-gids

Autoverhuur El Ferrol
Autohuur El Ferrol

Ferrol is een Spaanse stad in de provincie La Coruña in het noordwesten van Spanje. De stad en de provincie van Galicië behoort tot de regio grenzend aan de Atlantische Oceaan. De haven is een van de belangrijkste marinebases in het land en de industrie is vooral gebaseerd op scheepswerven. Ferrol is de geboorteplaats van de voormalige generaal Francisco Franco, die heette “El Caudillo”, en riep Ferrol del Caudillo El Ferrol 1939 tot 1982. Bevolking in de stad is gemeten op ongeveer 80 000 (2007).

Bij een bezoek aan Ferrol moet eerst en vooral te zien in de haven waar het kan soms oorlogsschepen, want het is de poort waarop de stad is vooral bekend voor.Daarnaast moet men een bezoek brengen aan de marine-museum is gevestigd in de Marine Club Ferrol, waar er zijn ook tennisbanen, golf, restaurants, dancings, zwembaden en nog veel meer. Elk jaar, aangehouden Feesten als Pasen en Zomer Festival.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is A Coruña Airport, gelegen ongeveer 45 km ten zuiden van Ferrol.