Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Granada

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Granada zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Granada mini-gids

Granada
Autohuur Granada

Granada is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam en is centraal gelegen in het zuidelijke deel van Spanje. De stad en provincie in de regio Andalusië en in totaal meer dan de twee rivieren, Darro en Genil. Granada ligt aan de voet van de bergketen Sierra Nevada en de vervaardigde goederen als zeep, drank en textiel. Deze duurt ongeveer een uur rijden naar de kust in het zuiden, en in 2007 de populatie geschat op ca. 240 000.

Waarschijnlijk de meest bekende punt van belang, en de plaatsbepaling van Granada Alhambra, dat is een groot en mooi, Moorse vesting en een koninklijke residentie dat uittorent boven de stad. De structuur werd gebouwd in 1200 – en 1300 en is genoteerd op de UNESCO-lijst van werelderfgoed. Binnen de muren zijn er attracties zoals een historisch museum en mooie tuinen. Anders moet je bezoek aan de kathedraal die werd gebouwd tussen 1523 en 1703 en de oude stad met zijn Arabische karakter.

Federico García Lorca Airport ligt op ca. 15 km ten westen van Granada.