Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Huelva

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Huelva zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Huelva mini-gids

Autoverhuur Huelva
Autohuur Huelva

Huelva is de hoofdstad van de provincie Huelva, dat behoort tot de regio Andalusië. De stad ligt in de zuidwestelijke hoek van Spanje en is gelegen op de oostelijke oever van de rivier de Odiel, net boven waar hij samenkomt met de rivier de Tinto.Het is ongeveer 55 km aan de Portugese grens in het westen en ca. 20 km aan de Atlantische kust in het zuiden. De stad heeft een belangrijke haven van waaruit uitgevoerde goederen van erts en vis. De bevolking was in 2008 bijna 150.000.

Huelva werd bewoond door zowel de Feniciërs en Romeinen, en een van de overgebleven ruïnes zijn nog steeds een Romeins aquaduct brengt water. Historische gebouwen zijn de kerken van “Nuestra Senora de la Cinta Sanctuario de uit de jaren 1400 en de Iglesia de la Concepción uit de jaren 1500. Christoffel Columbus reisde vanuit dit gebied in 1492 en een monument en andere sites gewijd aan de beroemde ontdekkingsreiziger. Museo de Huelva is een historisch museum gevestigd in een modern gebouw.

San Pablo Airport ligt ongeveer 100 km ten noordoosten van Huelva.