Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur La Coruna

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in La Coruna zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

La Coruna mini-gids

La Coruna
Autohuur La Coruna

De belangrijkste havenstad aan de Spaanse Atlantische kust, La Coruña. Het is noord-westen van het land gelegen, in het bijzonder in de provincie Galicië. In 2007 heeft de bevolking van naar schatting 244.388.

La Coruna is een prachtige stad, met een beroemde en aantrekkelijke strandboulevard. De meest bekende attractie, zijn er meer dan 2000 jaar oude Hercules toren (Torre de Hercules) – ’s werelds oudste vuurtoren.   Het is gelegen op een heuvel met een adembenemend uitzicht over de stad en de zee. 1500-eeuwse fort Castillo San Antón moet ook worden vermeld. Het is een attractie op zich, waarin ook een archeologische en historische musea. Anders is het een aantal musea en galeries in de stad.

Het is een korte afstand van het centrum naar verschillende mooie stranden, met inbegrip van Playa de las Lapas – gelegen in de buurt van de Hercules toren. Het is niet zo groot, maar is hoog gelegen tussen de rotsen.