Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur La Gomera

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in La Gomera zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

La Gomera mini-gids

Autoverhuur La Gomera

Autohuur La Gomera

La Gomera is gelegen ten westen van Tenerife en is een van de dunst bevolkte van de Canarische Eilanden met slechts 23 000 inwoners (2008).Het is niet zonder reden dat dit eiland heeft nicknamed”Tranquility Ijsland geweest.” La Gomera is een goed alternatief voor diegenen die hebben gezien zijn buik vol van de partij en het massatoerisme dat de pest de naburige eilanden. Hier zien we de ongerepte natuur van de vrije tijd. In het bijzonder, variërend terrein uit de diepe valleien naar de steile kliffen trekt wandelaars uit de hele wereld.

Een van de hoogtepunten van het eiland is nationaal park Grajonay, een dicht begroeide bossen gepresenteerd in troskle omgeving. La Grande Laguna is een populaire picknickplaats in de bodem van een vulkaankrater.

Er is een lokale luchthaven op La Gomera, La Gomera Airport , vlakbij een klein dorpje genaamd Alejero die Tenerife heeft binnenlandse vluchten naar Gran Ganaria en.De meeste komen per boot naar de hoofdstad van het eiland San Sebastian van Tenerife.

Nederlands