Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Las Palmas

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Las Palmas zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Las Palmas mini-gids

Las Palmas
Autohuur Las Palmas

Las Palmas is de grootste stad van de Canarische Eilanden. Het is tevens het bestuurlijk centrum van Gran Canaria, en sommige kapitaal status in de archipel met Santa Cruz op Tenerife. Bij de laatste volkstelling (2006), waren er 377.056 inwoners in de stad, die de middelen die bijna de helft van Gran Canaria bevolking woont in Las Palmas.De stad, die meer dan 500 jaar oud, heeft veel geschiedenis te pronken. In 1492 Christoffel Columbus op bezoek was, en daarom is er een speciale Columbus Museum hier (Casa de Colon). Andere historische attracties, is het natuurlijk te zwijgen van de Santa Ana kathedraal uit 1497

Het is toerisme de belangrijkste bestaansmiddelen in Las Palmas in de Canarische Eilanden en elders. Puerto district, die de haven van Puerto de la Luz omringt, is de beroemde amusementscentrum. Hier zijn de restaurants, bars en nachtclubs. Dit is ook de 4 km populaire strand van Playa de las Canteras. Ca. 100 meter vanaf het strand is er een natuurlijk rif, waar golfhoogte vermindert zowel voor het baden en hebben een belangrijke functie in het ecosysteem van het gebied.

Autohurengids.nl biedt autoverhuur in Las Palmas en de luchthaven van Las Palmas. Wij zijn meestal goedkoper op de auto dan onze concurrenten, omdat we het vergelijken van bekende bedrijven zoals Avis, Budget, Alamo en National. Probeer de zoekmachine hierboven om de beschikbare huurauto’s en deals te zien.