Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Lerida

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lerida zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lerida mini-gids

Autoverhuur Lerida
Autohuur Lerida

Lerida is vaak Lleida is de hoofdstad van de provincie Lerida. Het is gelegen aan de oevers van de rivier Serge noordoosten van Spanje. Lleida ligt op ca.. 180 km ten westen van de stad Barcelona en ongeveer 115 km van de Middellandse Zeekust in het zuidoosten.Lleida is de 7e grootste stad in Catalonië met een bevolking van ca.135.000 (2009). Dit is ook een van de oudste steden en is gesticht rond het jaar 300 voor Christus Kr.

Het is nog steeds mogelijk om te zien de ruïnes van de oude Romeinse stadsmuren en Romeinse gebouwen. Seu Vella kathedraal of Lerida Castle is een beroemde bezienswaardigheid en een prachtige kathedraal die torens boven de stad op een kleine heuvel. De kathedraal werd begonnen in de jaren na 1200 en de klokkentoren werd voltooid in 1400. Museum van Lleida is een historisch museum en Roda Roda is een museum van auto’s en motorfietsen. Het herbergt diverse festivals in de stad, met inbegrip van een carnaval, Pasen, maifestival en de herfst festival.

Lleida-Alguaire Airport opende zijn deuren in 2010 en ligt ongeveer 15 km buiten Lleida.