Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Madrid

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Madrid zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Madrid mini-gids

Autoverhuur Madrid
Autohuur Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje heeft 3,2 miljoen inwoners (2007).Het is dus een van de grootste steden in Europa. Madrid ligt in het binnenland, en heeft warme, droge zomers en koele winters.

Mid punt in Madrid is het bruisende plein in het plein, “Puerto del Sol. (Solporten). Dit was oorspronkelijk een poort in de muur rond Madrid in de jaren 1400. Later, in plaats van een marktplaats. Van “Puerto del Sol, zijn er negen straatjes, met inbegrip van Calle de Alcalá is de langste straat in Madrid met de beroemde triomfboog en de Fontein van Cibeles. Andere bezienswaardigheden in de hoofdstad Retiro park – een van de grootste en mooiste parken van Madrid, Museo del Prado – een beroemde Art Museum en het Palacio Real – het koninklijk paleis. Een bezoek aan de arena, Las Ventas is ook een bezoek waard. Er is ruimte voor 25.000 toeschouwers! Stierengevechten seizoen duurt van maart tot oktober.

Anders, Madrid biedt uitstekende winkelmogelijkheden, vooral in de straat, de Gran Via. De stad heeft ook een bruisend nachtleven met vele discotheken, pubs en restaurants.

De luchthaven van Madrid ligt 12 km ten noordoosten van het centrum en riep de internationale luchthaven Barajas.