Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Marbella

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Marbella zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Marbella mini-gids

Autoverhuur Marbella
Autohuur Marbella

Marbella is een Spaanse stad aan de Costa del Sol in de provincie Malaga. 135 000 mensen wonen in Marbella en heeft alle ingrediënten die een stad te definiëren, maar dit is een stad die meer is beroemd om beroemdheden en rijke mensen resort.Druipt het glitter en glamour van al het geld en is misschien wel meest luksusiøse bestemming de Costa del Sol.

Golden Mile is een stuk van luxe jachten en exclusieve restaurants en hotels, maar Marbella is meer dan alleen diamant die schittert van Celebrity gelooid polsen. De stad te behandelen is het goed oude stad dat er weinig tekenen van het toerisme draagt bewaard. Oranje plein (Plaza de los Naranjos) is een gezellige ruimte met pleinen en cafes. Vlakbij is de kerk Iglesia de Nostra Señora de la Encarnacion uit de 1500’s met Grabado museum buurman.  Voor bedrijven die graag mensen kunnen Marbella een bruisend nachtleven met bars open aanbod tot de zon opkomt.

De dichtstbijzijnde luchthaven is gelegen in Malafa busverbinding naar Marbella.