Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Menorca Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Menorca Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Menorca Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Menorca Luchthaven
Autohuur Menorca Luchthaven

Menorca Airport, ook wel Mahón Airport (MAH), gelegen op 5 km ten zuidwesten van de hoofdstad Mahon. Er is een busdienst tussen de luchthaven en Mahon, vijf auto bedrijven bieden hun diensten op de luchthaven, deze zijn Solms, de Nationale Ates, Avis, Europcar en Hertz.

In 2009 werd 2.433.672 passagiers een bezoek aan de luchthaven. Van Menorca Airport zijn er 10 vaste routes, met name naar andere bestemmingen in Spanje, en een ontelbaar aantal chartervluchten.

Er zijn verschillende bars, cafes en restaurants in Menorca Airport. De luchthaven heeft belastingvrije winkels en diverse gespecialiseerde winkels verkopen kunstnijverheid, sieraden en snoep. Andere faciliteiten omvatten ATM, een apotheek en een reisbureau. Er is geen conferentie op de luchthaven, het Hotel Capri in de Mahón beschikt over een conferentiecentrum.