Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Reus

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Reus zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Reus mini-gids

Autoverhuur Reus
Autohuur Reus

Reus behoort tot de provincie Tarragona in de regio Catalonië. De stad ligt in het noordoostelijk deel van Spanje en het is ongeveer 14 km naar de hoofdstad van de provincie Tarragona, gelegen aan de Middellandse Zeekust. Grote stad Barcelona is iets meer dan 100 km ten noordoosten van Reus, en in 2009 werd de bevolking van de gemeten Reus op meer dan 105 000Dit is ook de geboortestad van de beroemde architect Antoni Gaudí.

Reus is met name bekend in een gebied met een grote productie van wijn en gedistilleerde dranken en dat er veel koppel hier omdat het alpinisme. Zoals Reus is de geboorte stad van Gaudí, kan men vinden attracties zoals de Gaudi-centrum, waar je een inzicht te krijgen in werkzaamheden van de architect. De Gaudí Route is een rondleiding, waar een bezoek het huis waar hij geboren werd en de kerk waar hij gedoopt werd. Voor musea is er een archeologisch en historisch museum, en de vele festivals gedurende het hele jaar.

Luchthaven van Reus ligt op ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad.