Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Santander

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Santander zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Santander mini-gids

Autoverhuur Santander
Autohuur Santander

Santander is de hoofdstad van de provincie en de regio Cantabrië met een bevolking die werd gemeten op meer dan 180 000 in 2009. Santander is gelegen aan de noordkust in het westelijk deel van Spanje grenst aan de Golf van Biskaje. Port is een vissershaven en een export haven waar het vervoerde goederen zoals kolen, wijn en tarwe. Er zijn ongeveer 450 km naar de hoofdstad Madrid naar het zuiden en een iets meer dan 200 km tot aan de Franse grens in het oosten.

Santander is een badplaats met prachtige stranden en vele bezienswaardigheden. Magdalena schiereiland is een uitstekende plek om de dag door te brengen. Hier zijn de prachtige stranden, een kleine dierentuin met pinguins, een openlucht museum en een voormalige koninklijke zomerpaleis. In het centrum kunt u genieten van de musea Art Museum van Schone Kunsten en het casino. Oude stad werd bijna volledig verwoest door een grote brand in 1941, maar het is nog steeds mogelijk om historische gebouwen te zien, zoals de gerestaureerde kathedraal van de jaren na 1200.

De luchthaven van Santander is een internationale luchthaven ligt op ca.. 7 km buiten het centrum.