Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Soria

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Soria zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Soria mini-gids

Autoverhuur Soria
Autohuur Soria

Soria is centraal gelegen in het noordelijke deel van Spanje en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.De stad en de provincie behoort tot de regio Castilla y León, Soria, en ligt ten oosten van de regio gelegen, aan de oevers van de rivier de Duero. Het is ongeveer 450 km van de stad Barcelona en de Middellandse Zee in het oosten en CA. 360 km aan de Portugese grens in het westen.Bevolking van Soria werden ongeveer 40 000 in 2008.

Soria is een prachtige stad met vele historische gebouwen, waaronder het stadhuis uit 1500, die staat op de belangrijkste pleinen van de stad. Veel van de oude gebouwen zijn kerken en kloosters, zoals het klooster van Santa Clara uit de jaren 1200 en de kerk van Santo Domingo van de 1100S. Old Town is een mooie omgeving met een uitstekende ligging aan de rivier de Duero. Net buiten de stad liggen de resten van de oude Numantia en Museo Numantino is een archeologisch museum, waarin de bevindingen uit deze stad.

De dichtstbijzijnde luchthaven Logroño Agoncillo-luchthaven, die ligt op ca.. 120 km ten noorden van Soria.