Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Vigo

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Vigo zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Vigo mini-gids

Autoverhuur Vigo
Autohuur Vigo

Vigo ligt volledig in het westen van Spanje, grenzend aan de Atlantische Oceaan.De stad behoort tot de provincie Pontevedra en het is slechts 30 km van de rivier de Minho, die de grens tussen de noordelijke grens van Portugal en Spanje merken. Vigo heeft een zeer goede haven die een van de meest actieve, en in 2008 het aantal mensen dat naar schatting worden tot bijna 300 000

De oude stad van Vigo heeft steile straten en riep Casco Vello, terwijl het nieuwere gedeelte van de stad wordt gekenmerkt door brede straten en moderne gebouwen.De Oude Castillo del Castro werd gebouwd in de jaren 1600 en ligt op een heuvel boven de oude stad. Daarnaast zijn er verschillende kerken die bewaard zijn gebleven door de eeuwen heen, met inbegrip van de Iglesia de Santa Maria Castelo en de Iglesia de Santiago de Bembrive die beide gaat terug tot de 1100S. Van de musea kunt u een bezoek aan een historisch museum en een kunstmuseum. Net buiten het centrum van de stad vindt u verleidelijke stranden die meer en meer toeristen in de zomer aan te trekken.

Peinador Vigo Airport is ca. 8 km van de stad.