Autoverhuur Sri Lanka

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Sri Lanka

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sri Lanka zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sri Lanka mini-gids

Autoverhuur Sri Lanka

Autohuur Sri Lanka

Sri Lanka is een Zuid-Aziatische eiland natie gelegen aan de Indische Oceaan. Het land heeft 21,3 miljoen inwoners (2009), en is geografisch ten zuiden van India .Het heeft meer dan 20 jaar is veel onrust in het land als gevolg van een vastgelopen conflict tussen de twee grootste etnische groepen – Tamils en singalesere.

officiële taal van Sri Lanka is Singalees, Tamil en Engels.

Het land is verder vrij vlakke landschap van moerassen, lagunes en zandstranden langs de kust. Centraal in het zuiden is een hoogland (1000 – 2000 m.) en de hoogste berg van Sri Lanka – Pidurutalagala (Mount Pedro) – maatregelen 2524 m.

Het eiland heeft een tropisch regenachtige klimaat, met meer dan 18 graden Celsius gedurende het hele jaar. Het is iets lagere temperaturen in de bergen.

Sri Lanka heeft twee hoofdsteden: Colombo, de grootste stad (737.000 inwoners), is de economische en commerciële hoofdstad – en ook het land de belangrijkste zeehaven. De naburige stad van Sri Jayewardanapura – Kotte (118.000 inwoners) is de administratieve en politieke hoofdstad van Sri Lanka. Beide steden bevinden zich op West-kust van het eiland.

Andere belangrijke steden in Sri Lanka: Kandy, Jaffna, Galle en Negombo.

De enige internationale luchthaven in Sri Lanka Colombo is Bandaranaike International Airport, gelegen 35 km ten noorden van de hoofdstad Colombo.

Selecteer de bestemming in Sri Lanka in de zoekmachine te krijgen over en de prijzen voor de auto onmiddellijk te huren.

Populaire bestemmingen

Nederlands