Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Chiang Mai

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Chiang Mai zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Chiang Mai mini-gids

Autoverhuur Chiang Mai

Autohuur Chiang Mai

Chiang Mai is de hoofdstad van de provincie Chiang Mai en is van verre noorden ligt Thailand .De grens naar Birma gaat. 200 km ten noorden van Chiang Mai, en de stad is gebouwd op beide zijden van de rivier Ping is een zijrivier van de Chao Phraya. Dit is de grootste stad in het noordelijke deel van Thailand, met een bevolking van bijna 150 van 000 (2008). Chiang Mai werd opgericht in 1296 en was een belangrijke marktplaats in de middeleeuwen.

De oude stadsmuur is nog te zien in Chiang Mai, en er zijn veel historische tempels hier. Wat Chiang Man is de oudste tempel in de stad en werd gebouwd in de jaren na 1200, en Wat Doi Suthep Phrathat uit de 1300s is een van de meest populaire Johannes Paulus in Thailand. In Maes Elephant Camp buiten de stad kan men zien olifanten voetbal spelen en schilderen. Dokmai Garden is een prachtige botanische tuin en de dierentuin Zoo Hiangmai bezit meer dan 7000 dieren.

Chiang Mai International Airport ligt ongeveer 60 km ten oosten van de stad.

Nederlands