Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Hat Yai

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Hat Yai zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Hat Yai mini-gids

Autoverhuur Hat Yai

Autohuur Hat Yai – Foto: © Rukterna

Hat Yai is centraal gelegen in het zuiden van het Maleise schiereiland in Thailand .Het is de grootste in de provincie Songkhla, met een bevolking van bijna 160.000 in de stad (2008), waardoor ook de Hat Yai tot en met vierde grootste stad van het land. Als men verwacht dat het grootstedelijk gebied groter zijn dan het aantal tot ongeveer 800 000 Het is ca. 20 km naar de stad van Songkhla in het noordoosten en ongeveer 80 km naar Maleisië in het zuiden.

Hat Yai Municipal Park is een prachtig park gelegen ca. 6 km buiten het stadscentrum. Er is een paviljoen dat opvalt in een vijver, en standbeelden van koning Rama V en de Chinese godin Guan-yin. Wat Hat Yai Nai is een enorm standbeeld van Boeddha op 35 meter en de binnenkant van deze kan een museum te vinden en een souvenirwinkel. Hat Yai biedt vele winkelstraten zoals de markten en winkelcentra.

Hat Yai International Airport ligt op ongeveer 9 kilometer buiten de stad en het is een belangrijke luchthaven voor pelgrims die naar Mekka.

Nederlands