Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Ostrava

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ostrava zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ostrava mini-gids

Autoverhuur Ostrava
Autohuur Ostrava

Ostrava regio Moravië en het pand bevindt zich de geheel ten oosten van de Tsjechische Republiek. Het is Ostravice dicht bij dezelfde nløpet van de rivieren Oder en.Het is slechts iets meer dan 30 km tot aan de Poolse grens in het oosten en bijna 60 km naar de Sloveense grens in het zuiden. Ostrava is de derde grootste stad van het land met een bevolking van bijna 340.000 (2009).

Ostrava is al lang bekend om kolenmijnen, en net ten noorden van het stadscentrum is het Museum van de mijnbouw. Voor meer informatie over de geschiedenis van de stad kunt u een bezoek van de Ostrava Museum gehuisvest in het oudste gebouw in de stad met een astronomische klok uit de jaren 1500. Het Sea Aquarium, jekunt de activiteiten zien, zoals het voeden van de grootste piranha’s, en de Zoo Ostrava City Zoo, zijn er dieren zoals de tijger, kameel, olifant en de chimpansee.Fairy Tale Ghost Cellar is een attractie met de kinderen 11 verschillende kamers in de 150 jaar oude kelders.

Ostrava Leos Janacek Airport is een internationaal vliegveld ligt ongeveer 20 km buiten het centrum.