Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Djerba

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Djerba zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Djerba mini-gids

Autoverhuur Djerba
Autohuur Djerba

Djerba is gelegen net buiten Tunesië zuidkust.Het eiland ligt in de Golf van Gabès, behorende tot de Middellandse Zee. De grootste stad en hoofdstad Houmt Souk waar woont ongeveer 60 000 (2007) en ligt aan de noordkant van het eiland. Djerba is het grootste eiland in Noord-Afrika met een bevolking van ca. 145 000 (geen jaar referentie). In de Odyssee legende zegt dat de figuur van Odysseus Djerba bezocht, tot 300 ADKr. noemden het eiland Meninx.

Djerba is een van de meest vruchtbare gebieden van de Middellandse Zee, en de groene zee en lange stranden zijn te helpen om toeristen te trekken. Door zijn lange geschiedenis, er zijn veel ruïnes en bezienswaardigheden op Djerba. In het dorp is Guellala Potter contracties sinds de Romeinse tijden en verschillende locaties rond het eiland zijn de dorpen van de witte gebouwen en weelderige tuinen. In de hoofdstad Houmt Souk kun je terecht op de markt dat de traditionele kleding en dekens, sieraden en aardewerk producten verkoopt.

Djerba International Airport ligt aan de noordwest kant van het eiland.