Autoverhuur Tunesië

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Autohurengids.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Tunesië

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tunesië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tunesië mini-gids

Autoverhuur Tunesië

Autohuur Tunesië

Tunesië is het meest noordelijke land van Afrika. De officiële taal is Arabisch, terwijl het Frans heeft de status van vreemde talen. Tunesië, die een bevolking heeft van 10,5 miljoen (2009), grenst in het westen en zuidwesten aan Algerije – en in het zuiden van Libië. Het land is 1300 km lange kustlijn in het noorden en oosten door de Middellandse Zee.

De meest vruchtbare deel van het land zijn gevonden in de buurt van de kust, waar het is geteeld onder sinaasappels en olijven. In het zuiden, echter zeer, droge – en het zuidelijkste puntje strekt zich uit tot ver in ’s werelds grootste woestijn Sahara.

Ten aanzien van de klimatologische omstandigheden, het noordelijke deel van Tunesië typisch mediterraan klimaat met milde, natte winters en hete, droge zomers. In het zuiden is het een nogal harde woestijnklimaat, dat overheerst.   Tunesië populariteit als toeristische land is in de eerste plaats in verband met de vele mooie stranden langs de Middellandse Zeekust. Bijna zeven miljoen bezoekers komen hier om vakantie per jaar.

Het land hoofdstad Tunis , ligt aan een wijde baai aan de Middellandse Zee.Met haar 1,2 miljoen inwoners (bijna 4 miljoen in het grootstedelijk gebied) is tevens de grootste stad in Tunesië. Recht in de buurt is een van de belangrijkste attracties van het land – de ruïnes van het oude Carthago. Andere belangrijke steden zijn Sfax en Ariana.Vermeld moet ook de kleinere toeristische stad Monastir.

De twee drukste luchthavens in Tunesië is Aeroport International de Tunis-Carthage (de hoofdstad) en Aeroport International de Monastir Habib Bourguiba-.

Autohurengids.nl biedt huren van een auto op het hierboven vermelde luchthavens en meest populaire toeristische bestemmingen in Tunesië.

Nederlands