Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Gabes

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Gabes zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Gabes mini-gids

Autoverhuur Gabes
Autohuur Gabes

Gabès is gelegen aan de westkust in het zuiden van Tunesië. Gelegen aan de Golf van Gabès die deel uitmaakt van de Middellandse Zee en een van de grootste industriële steden van het land. In 2007 is de populatie geschat op circa 110 000 Gabès werd gebouwd door de Feniciërs, die was een beschaving die rond de Middellandse Zee bestond in 800 voor Christus Kr. naar 664 voor Christus Kr. Onder de Romeinen verwacht. 200 f. Kr. werd de stad omgedoopt Tacape.

Oude Stad in Gabès eenheden, zoals in vele andere Afrikaanse steden, Medina. Deze historische locaties werden gebouwd door de Arabieren terug tot 800 AD Kr. In Gabès medina is behouden als het grotendeels is sinds haar oorsprong, met smalle straatjes en kleine stalletjes de handel. U kunt ook de souks, dat zijn oude markten met alle soorten goederen. Zitouna Moskee is de grootste moskee in Tunesië en in het hart van de oude stad. Deze is gebouwd op 900-nummer en kan worden vertaald als “moskee van de olijfboom.”

Gabès-Matmata International Airport ligt op ca. 1,5 kilometer buiten het stadscentrum.