Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Monastir

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Monastir zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Monastir mini-gids

Autoverhuur Monastir
Autohuur Monastir

Monastir is een oude stad gelegen in het noordelijke deel van Tunesië en is de hoofdstad van de provincie Monastir.De stad ligt aan de oostkust van Tunesië en grenst Hammametbukta behorende tot de Middellandse Zee. De bevolking wordt geschat op meer dan 70, 000 (2008). Monastir ligt op ongeveer 160 km van de hoofdstad Tunis, Monastir en de naam komt van het Frans en het Engels woord voor klooster.

Een van de bekendste bezienswaardigheden zijn het goed bewaard fortificatie Ribat van Harthema opgeworpen door de islamisten rond het jaar 800 Fortificatie werd op grote schaal gebruikt in de Monty Python-film Life of Brian, en vandaag de dag een museum omgaan met islamitische kunst.Een andere bekende attractie is het prachtige mausoleum van Habib Bourguiba gewijd aan het land was de eerste president. Monastir is een populair vakantieoord en net buiten de stad ziet men de ruïnes van de antieke stad Ruspinum die werd ingediend door punerne en Romeinen.

Monastir-Habib Bourguiba International Airport ligt op ca. 4 km buiten Monastir.