Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sfax

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sfax zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sfax mini-gids

Autoverhuur Sfax
Autohuur Sfax

Sfax wordt ook wel Safaqis en is gelegen aan de oostkust van Tunesië. De stad grenst aan de Golf van Gabès dat leidt in de Middellandse Zee en heeft een grote vissershaven. Hier zijn uitgevoerd grondstoffen als olijfolie en data. Sfax is de hoofdstad van de provincie Sfax is de tweede grootste stad van het land met een bevolking van meer dan 270 000 (2008). Opgericht in 849 AD Kr. op de ruïnes van oude steden en Taparura Thaenae die behoorde tot de Feniciërs en Romeinen.

Na een bezoek aan Sfax moeten naar de oude stad genaamd Medina. Rond de oude stad is een oude stadsmuur, die ongeveer. 2 km lang. De medina is de souks die markten met alle vormen van dienstverlening. Een van de meest beroemde souks zijn Blacksmith’s Souk, die de smid Souk betekent, en is populair omdat dat deel van de film The Engels patiënt werd hier gefilmd. In het museum kun je overblijfselen van steden en Taparura Thaenae.

Sfax-Thyna International Airport ligt op ca. 6 km.