Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Sousse

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Sousse zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Sousse mini-gids

Autoverhuur Sousse
Autohuur Sousse

Sousse is gelegen aan de oostkust in het noordelijke deel van Tunesië. Het grenst aan de stad om Hammametbukta die behoren tot de Middellandse Zee en is gelegen ca. 110 km ten zuidoosten van de hoofdstad Tunis. De stad heeft een belangrijke vissershaven en export haven waar de vervoerde goederen olijfolie. In Sousse live ca. 165000 (2008) inwoners, en de stad werd gesticht door de Feniciërs al rond het jaar 900 voor Christus Kr en riep op het moment Hadrumetum.

De oude stad genaamd Medina is een goed bewaard gebleven historische overblijfsel van ongeveer 800 tot 900 AD Kr. In 1998, de oude stad staat op de UNESCO World Heritage Site. Hier vindt u diverse historische bezienswaardigheden, waaronder de Grote Moskee van ca. 850 AD Kr. Medina is omgeven door een oude stadsmuur, en binnen een kasbah, dat was een soort burcht waar de stad leider woonde, het Mozaïek Museum. Sousse is ook bekend om zijn prachtige stranden en badplaatsen langs de kust.

Sousse-Monastir bediend door Habib Bourguiba International Airport, gelegen ca. 20 km afstand.