Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tabarka

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tabarka zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tabarka mini-gids

Autoverhuur Tabarka
Autohuur Tabarka

Tabarka is gelegen in het noordwesten van Tunesië, vlakbij de grens met Algerije.De stad ligt aan de kust van het land en heeft een kustlijn die leidt tot de Middellandse Zee. Er zijn ongeveer 170 km naar Tunesië, gelegen ten zuidoosten van de stad en haar inwoners werd gemeten op ca. 15 000 in 2004. Tabarka is een stad die is duizenden jaren oud en heeft nog steeds de naam gegeven door de Feniciërs, die langs de Middellandse Zeekust regeerde in de eeuwen vóór Christus.

In Tabarka, is er in de afgelopen jaren is resorts langs de mooie kustlijn gebouwd, en bezoekers kunnen zonnebaden op het strand, duiken, golfen en vissen. Een van de Tabarka is het best bekend voor, koraalvissen, dat is een activiteit voor honderden jaren. In de nazomer gehouden Coral Festival en een jazz festival wordt elk jaar gehouden. Boven de stad ligt een fort uit 1500, terwijl buiten de stad zijn goed bewaard gebleven Romeinse huizen.

Tabarka – 7 Novembre International Airport ligt op ca. 15 km buiten de stad.