Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Tunis Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Tunis Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Tunis Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Tunis Luchthaven
Autohuur Tunis Luchthaven – Foto: © Cimoi

Tunis Carthage International Airport (TUN) ligt op 7 km ten noord-westen van Tunis .Er zijn regelmatig bussen tussen de luchthaven en Tunis. De autoverhuurbedrijven die hun dienst aan te bieden op de luchthaven zijn Hertz, Sixt, Budget en Avis. 3.930.661 passagiers bezocht luchthaven van Tunis in 2007. Het is de belangrijkste uitvalsbasis voor Tunisair, Nouvelair Tunesië en Sevenair Tunisavia. Tunisair is het bedrijf dat de meeste bestemmingen, ongeveer 50 stuks geserveerd. In 2002, toen crash-landde een Boeing 737 die EgyptAir kwam uit Cairo, 14 van de 62 mensen aan boord omkwamen. Het aanbod van winkels is goed, een aantal van hen bieden luxe goederen en lokale producten. Er zijn ook verschillende eet-en drinkgelegenheden, postkantoor, pinautomaat, kapper en eerste hulp. Er zijn geen hotels op de luchthaven.