Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Adana

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Adana zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Adana mini-gids

Autoverhuur Adana
Autohuur Adana

Adana heeft een centrale ligging in het zuidelijke deel van Turkije. Het is gelegen aan de rivier de Seyhan, ongeveer 30 km van de kust en de Middellandse Zee. Adana is de hoofdstad van de provincie Adana is de vijfde grootste stad van Turkije met een bevolking van ongeveer 1,5 miljoen (2009). Adana werd waarschijnlijk gesticht door de Hettieten in ongeveer. 1400 f. Kr. en werd beheerst door de Romeinen in 66 voor Christus Kr.

Het enige gebouw dat overblijfselen uit het Romeinse Rijk, de stenen brug als een Ta?köprü verwacht, gebouwd in de 300-eeuw na ChrKr. Clock Tower Büyük saat Kulesi uit 1882, met zijn 32 meter de hoogste kerktoren in Turkije, Sabanci Merkez Camii moskee, geopend in 1998, is een van de grootste in het Midden-Oosten. Er zijn verschillende weelderige parken in Adana, met inbegrip van de botanische tuin Inönü Botanische Tuin. Adana biedt ook musea Misis Mozaïek Museum en festivals Altin Koza Film Festival.

Er zijn ongeveer 3, 5 km van Luchthaven Sakirpasa.