Autoverhuur Turkije

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Turkije

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Turkije zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Turkije mini-gids

Turkije
Autohuur Turkije

Turkije ligt op de grens tussen Europa en Azië en heeft 76,8 miljoen inwoners (2009). 97% van het land ligt in Azië – op het grote schiereiland Anatolië (in Klein-Azië), en slechts 3% van Turkije ligt in Europa.

Het land heeft kustlijn langs de Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden. Zee van Marmara, die ligt in het noorden, is verbonden met zowel de Zwarte Zee en de Egeïsche Zee. Turkije grenst aan de landen GriekenlandBulgarije, Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Syrië, Iran en Irak.

Turkije Het landschap bestaat voornamelijk uit hooglanden en bergketens. Het hoogste punt is de berg Ararat, dat is 5137 m. Het land heeft een gevarieerd klimaat.Kustgebieden in het zuiden en westen zijn typisch mediterraan klimaat met milde (vaak natte) winters en droge, hete zomers. Binnenvaart heeft een meer continentaal klimaat.

De hoofdstad van Ankara, het land de tweede grootste stad met 4,3 miljoen inwoners (2.008).Ankara is

iets ten noordwesten van het centrale deel van het land, en is een belangrijk economisch centrum voor de regio.Esenboga International Airport is 28 km norøst van het centrum.

Istanbul is de grootste stad land met 11,3 miljoen inwoners.Andere belangrijke steden in Turkije, Izmir, Bursa, AdanaGaziantepKonya en Antalya.

Antalya ligt aan de Middellandse Zee, en heeft grote charter toerisme tijdens de zomer. De haven van de stad Alanya aan de Middellandse Zee wordt beschouwd als een populaire badplaats voor toeristen zijn. Het gebied wordt ook wel de “Turkse Riviera”.

Turkije heeft ongeveer 15 internationale luchthavens. Ataturk International Airport is het land grote internationale luchthaven. Het ligt 24 km ten westen van Istanbul stadscentrum.

Vergeet niet, hoe vroeger u boekt autohuur in Turkije, hoe goedkoper het zal worden. Probeer dan de zoekmachine en laat u verrassen door de lage prijzen voor autohuur in Turkije. De meest populaire bestemmingen in Turkije forbilutleie Alanya, Antalya, Bodrum en Istanbul.