Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Ik gebruik Autohurengids.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Autohurengids.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Autohurengids.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Waarom een ​​auto bij ons huren?

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

24-uur klantendienst

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

Autohuur Dalaman Luchthaven

Autohurengids.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Dalaman Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Dalaman Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Dalaman Luchthaven
Autohuur Dalaman Luchthaven – Foto: © Boksave

Dalaman Airport ligt 6 km ten zuiden van de stad Dalaman. Er zijn bussen vanaf de luchthaven naar de steden Marmaris en Fethiye, Dalaman, maar geen van dien aard dat men moet een taxi nemen. Er zijn 3 autoverhuurbedrijven op de luchthaven, zijn er Avis, Budget en Europcar.

2.767.647 passagiers bezocht de luchthaven in 2006, maar sinds een nieuwe terminal met een capaciteit tot 10 miljoen passagiers werd voltooid in 2007 is het aantal toegenomen. Van Dalaman aan een luchtvaartuig om zo’n 120 verschillende nationale en internationale bestemmingen en heeft rechtstreekse verbindingen naar 40 verschillende landen.

Naast belasting is een winkelcentrum op de luchthaven gebouwd als Turkse bazaars die producten verkopen lokale zoals leer, sieraden en tapijten. De luchthaven heeft een goede selectie van restaurants, ATM, draadloos internet, ATM, kapel, moskee en kamers met videospelletjes. Er zijn geen hotels op de luchthaven, de dichtstbijzijnde is Burc Hotel ligt op 3 km afstand.